Franchise

header-franchise

Óriási lehetőség! Mostantól mindenki nyithat Jack’s Burger üzletet, aki elég elhivatottnak érzi magát, aki kész a hálózat szabályainak elfogadására, aki elég elkötelezett a minőségi követelmények mindenkori betartásához és aki rendelkezik egy megfelelő üzlet helyiséggel és a nyitáshoz elegendő tőkével

Jack’s Burger üzletet mindenki nyithat, aki vállalja a működésére és a megjelenése vonatkozó előírások betartását. Az ide vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket a Jack’s Burger egy franchise könyvben foglalta össze, amelyet a franchise jogot megszerezni kívánó partnerünk rendelkezésére bocsátunk a jogról történő tárgyalás megfelelő szakaszában. Ebben a könyvben van annak a pontos leírása, ahogyan egy Jack’s Burger üzlet működik. Bárhol, bármikor, bárki franchise üzletet kíván létesíteni arra ugyanezek az egységes szabályok vonatkoznak.
Ugyanakkor a mi franchise rendszerünk mégis különbözik összes többi hasonlótól. Nálunk ugyanis minden üzlet lehet egyedi, akár a megjelenés, akár a termékpaletta tekintetében. Sőt! Azt szeretnénk, ha együtt építenénk a rendszert! Minden ötlet, amelyet a tulajdonosok és a többi partner egyaránt jónak tart, az bekerülhet a franchise könyvbe. Ezáltal együtt fejleszthetjük, együtt tehetjük még jobbá a Jack’s Burger franchise koncepciót! Ha pedig valaki franchise jogot értékesít az természetesen részesedést kap a díjbevételéből, hiszen egy közösség tagjaként, úgy adott el valamit, mintha az a sajátja lett volna. És éppen ez a lényeg! Olyan tulajdonosi közösséget létrehozni, ahol mindenki egy egységnek látja a Jack’s Burger üzlethálózatot.
Külön fontos kiemelni, hogy franchise értékesítés során mindenkor nagyon fontosnak tartjuk a területi elvet, amellyel leendő franchise partnereinket védjük. Ennek értelmében egy adott körzetben csak egy Jack’s Burger üzlet lehet és adott körzetnek legalább százezer lakost vagy legalább hetvenötezer irodai dolgozót tekintünk.

Jack’s Burger üzletet kizárólag olyan helyiségben lehet nyitni, amely legalább 150 m2-es, amely legalább 80 m2-es üzlet és 70m2 raktár illetve előkészítő terület alakítható ki; továbbá rendelkezik minden közmű igénybevételi jogával, és amelyre a helyi hatóság a meleg-konyhás étteremre szóló működési engedélyt kiadja.

A franchise több módon is megszerezhető’:

    1. Egy üzletmérettől függő fix összeg megfizetése mellett a tulajdonosok a teljes tudásbázist átadják. Ebben az esetben a franchise díj 10+10 évre szól, ami azt jelenti, hogy 10 év múlva a nyitáskor kifizetett összeggel megegyező összegért további 10 évre hosszabbítható meg a franchise jog.

A franchise jog tulajdonosai az új üzlet elhelyezkedése és a bemutatott műszaki és látványtervek alapján dönti el, hogy a pályázó részére értékesíti-e a franchise jogot.

    2. A leendő franchise üzlet birtokosa – miután bemutatta üzletét a franchise jog tulajdonosainak -, kap egy mindenre kiterjedő megvalósítási árajánlatot, amely tartalmazza az építkezés és műszaki kivitelezés,- továbbá a beépítésre kerülő technológia költségeit, valamint az első 10 évre szóló franchise jog értékét- Ebben a változatban – az árajánlat elfogadása esetén – a leendő tulajdonos egy teljesen kész üzletet kap, amelyet az árufeltöltés után azonnal kinyithat.
    3. A leendő franchise üzlet birtokosa választhat egy folyamatos részesedésen alapuló fizetési rendszert. Ebben az esetben az üzlet árbevételenék egy bizonyos százaléka lesz a franchise díj.

Mindhárom változat kötelező és elengedhetetlen részét képezi – amely a franchise jog árában benne foglaltatik –  1 fő teljes és mindenre kiterjedő kiképzése a Jack’s Burger központi üzletében.

Amennyiben érdeklődését sikerült felkelteni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Jelentkezéseket a jacksburger@jacksburger.hu e-mail címre várunk. A jelentkezésnek tartalmaznia kell a leendő üzlet címét,(legalább megye, város, utca) a leendő tulajdonos elérhetőségét, rövid életrajzát, szakmai képzettségét vagy tapasztalatát, valamint a rendelkezésre álló tőke összegét. Amennyiben valaki már meglévő üzletét alakítaná át, úgy kérjük küldjön fényképeket a jelenlegi állapotról.

Várjuk jelentkezését!

 

header-franchise

GREAT OPPORTUNITY!

 

From now on, anyone can open a Jack’s Burger restaurant, who has enough vocation, and is ready for accepting the rules of the network, committed enough for meeting any time the quality requirements and has the disposal of an appropriate place and enough capital for opening a restaurant.

 

Anyone, who is ready to keep the requirements regarding the operation and appearance can open a Jack’s Burger. All the relevant rules and regulations are included in Jack’s Burger Franchise Manual, which is presented to our potential franchise partners during the franchise negotiation process. This book describes all aspects of the operation of a Jack’s Burger restaurant. These unified rules are to be applied by all franchise restaurants, by anyone, anywhere.

 

However, our system is different from all similar ones, since in our system each restaurant can be unique regarding its appearance or its product range. What’s more: We would like to build the system together with you! All ideas, accepted by the franchisors and by the other franchise partners may later be included in the Franchise Manual. That is how we can develop and make together the Jack’s Burger franchise conception even better! If you sell a franchise, you get share from the income, since as a member of the group you sold something as if it had been yours! And this is really the essence! To create a group of owners, where Jack’s Burger restaurant chain is regarded to be one unit.

 

It is important to emphasize during the franchise selling process that we think the area principle is of special importance to defend our future franchise partners. It means: there can be only one Jack’s Burger restaurant in one franchise region. Minimum 100.000 inhabitants or at least 75.000 office workers add up a region.

 

The minimum space for a Jack’s Burger restaurant is at least 150 m2, which is made up of a minimum 80 m2 shop’s place and a 70 m2 warehouse / back office. It must have the access to all necessary utilities, which could enable the partner to get hold of the licence for a hot kitchen operation issued by the local authorities.

 

There are several different ways of getting a franchise:

1) After paying a fix amount calculated upon the size of the restaurant, the whole franchise know how will be given to you. In this case the franchise fee is for 10 + 10 years, which means: after 10 years of operation you will have to pay exactly the same amount to keep the franchise for another 10 years.

 

Franchisors make the decision of selling the franchise after having seen the location of the potential restaurant, the engineering plans and graphic design.

2) After presenting his restaurant’s place to the franchisor, the potential franchisee gets a complete offer, including the price of the building and technological construction, the costs of the built-in engineering and the franchise fee for the first 10 years. In this version the future owner gets a fully completed restaurant, which he can open at once after filling it up with goods.

 

3) The future runner of the restaurant can choose a divindend system based upon a continuous paying method. In this case a certain percent of the restaurant’s income serves as franchise fee.

 

The full and complete training of one person in the central Jack’s Burger restaurant in included – and is an obligatory part – in each of the 3 versions.

 

If you may be interested, please feel free to contact us. Please send your application to jacksburger@jacksburger.hu.

Your application must include: the address of the potential restaurant (at least county, town, street), contact datas of the future owner, a short CV, professional background or experiences and the volume of the disposable capital. If you already have a running restaurant to convert, you are kindly asked to send us a photo about the today’s status.

We look forward to receiving your application!