HIVATALOS AKCIÓS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ A JACK’S BURGER ÉTTERMEKBEN

1. Az Akció szervezője

A fogyasztói promóció (továbbiakban: „Akció”) szervezője a Mangal Ilona Sertéshizlalda Kft (székhelye: 1135 Budapest, Szegedi út 37-39.) (továbbiakban: „Szervező”).


2. Az Akció időtartama

A matricagyűjtés és – beváltás 2017. július 15-től indul és visszavonásig tart.
Az akció végét Szervező saját weboldalán, facebook oldalán, és az akcióban résztvevő üzleteiben kommunikálja.


3. Az Akció résztvevői

Az Akcióban részt vehet bármely jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság (több személy együtt) és bármely természetes személy. Az akcióban a Jack’s Burger éttermek dolgozói nem vehetnek részt.


4. Az Akció mechanizmusa

Az Akció matricagyűjtési időszaka alatt, azaz 2017. július 15-től kezdődően az Akcióban résztvevő minden Jack’s Burger étteremben történő vásárlás esetén minden vásárló az általa elköltött minden bruttó 2000 (azaz Kettőezer) forint után 1 db matricát kap.

Készpénzes vásárlás esetén a kerekítés szabályai érvényesülnek, bankkártyás fizetésnél azonban a pontos fizetett összeg alapján történik a matricakiadás.

Egy tranzakcióban a vásárlás értékének megfelelően bármennyi matrica kiadható.

Az Akcióban kizárólag a Szervező által kibocsátott, sértetlen állapotú, eredeti öntapadós matricákkal lehet részt venni. A matricák a fizetés alkalmával kerülnek átadásra a résztvevő részére. A Szervezőnek a pénztártól történő távozást követően nem áll módjában matricát kiadni.

A matricák az éttermek kasszáinál fellelhető vagy a www.jacksburger.hu oldalról letölthető matricagyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetők.

A matrica kiadó és beváltó éttermek listáját a Részvételi Szabályzat melléklete tartalmazza.

A matricák beváltásakor a résztvevőnek a matricagyűjtő füzetet át kell adnia az étterem pénztári dolgozójának. A matricák beváltását követően az étterem dolgozója a matricákat érvényteleníti.

Az étterem dolgozója jogosult a matricák eredetiségét ellenőrizni, és az érvénytelennek vagy nem eredetinek minősített matricákat indoklás nélkül visszatartani.

A matricabeváltási határidőt követően átadott matricákat a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni.


5. Az Akcióban résztvevő termékek

A vásárló a szükséges számú (10 db) matrica összegyűjtése esetén az akció időtartama alatt, azaz 2017. július 15-től kezdődően tetszőlegesen választhat az étterem “Grand menu” kínálatából, melyet a betelt, és az étterem dolgozója által érvényesnek ítélt matricagyűjtő füzet átadásával fizet ki.

Az Akció visszavonásig tart. Amennyiben egy étteremben az ajánlatban szereplő termékek valamelyikéből átmeneti hiány lép fel, a Szervező mindent megtesz a készlethiány pótlására.

Az akciós ajánlat esetében a készlethiányból, illetve készletlefogyásból eredő károkért a Szervező semmilyen kártérítési felelősséggel nem tartozik.

A matricák készpénzre nem válthatók.

Szervező fenntartja a jogot a jelen szabályzat módosítására vagy súlyos jogsértés észlelése esetén a teljes akció törlésére.


6. Az Akcióban részt vevő Jack’s Burger éttermek

Az Akcióban a matricakiadó és beváltó Jack’s Burger éttermek listáját az 1. sz. melléklet tartalmazza.


7. Tájékoztató

Amennyiben az Akció során bizonyítottan olyan technikai vagy biztonsági probléma merül fel, amely az Akció jogszerű lebonyolítását veszélyezteti, a Szervező fenntartja a jogot, hogy az Akciót szüneteltesse vagy törölje.

Az Akcióban résztvevők részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a jelen hivatalos akciós részvételi szabályzatban foglalt valamennyi feltételt. Az akciós részvételi szabályzat módosításának jogát a Szervező fenntartja. Jelen akciós részvételi szabályzat a Jack’s Burger éttermekben is elolvashatók.
Budapest, 2017. július 7.

Mangal Ilona Kft.

 
1. sz. melléklet

Az Akcióban matricakiadó és beváltóként résztvevő Jack’s Burger éttermek listája

Budapest, V. kerület, Hercegprímás utca 4.
Westend City Center, Aluljáró szint, Krúdy tér 43.
Budapest, Tesco Áruház Gács u. 3.
Budaörs, Tesco Áruház Kinizsi út 1-3.
Budaörs, Auchan Áruház Sport utca 2-4.
Dunakeszi, Auchan Áruház Nádas utca 6.
Szeged, Árkád, Londoni krt 3.